вторник, 5 януари 2010 г.

One more year

Празнеството по случай Нова Година мина протоколно.Дори бих казала скучновато.Така де, кой друг луд след като е почистил и оправил всичко от новогодишната нощ се е озовал на дивана в кухнята с чаша вино и Хемингуей в ръка,много преди останалата част от населението да приключи с купона.Не прекалих с пиенето,не прекалих с яденето-дори бях на здравословна рибна вечеря,но виж....цигарите са друго нещо.-с тях винаги прекалявам и то с удоволствие. Настроението ми беше лабилно,но все пак устоях да не се поддам изцяло на лоши емоции.Може да се каже,че по-скоро прекарах една тиха нощ,в компанията на собствените си мисли,които за жалост не са ми най-добрите приятели.
...но пък,наистина се надявам,че ме чака силна и ведра година.

6 коментара:

  1. Прекаляването с цигарите е и мой проблем :) Но най-много пуша като пия - дори да съм седнала на едно малко, започвам да паля цигара от цигара. Пусти да опустеят :)))
    Желая ти разнообразна и по-интересна година от новогодишната нощ ;-)

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря за пожеланията.Ще бъде добра година, сигурна съм,а колкото за цигарите,то идеални хора няма.

    ОтговорИзтриване
  3. ЩАСТЛИВА И ПРЕКРАСНА НОВА 2010 ГОДИНА И ОТ МЕН!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Привет, Ruta77
    благодаря ти...
    Късмет и много радости през 2010!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Maй всички прекаляваме с цигарите :)))
    Тихата новогодишна нощ, прекарана със себе си, може да бъде много дълбок и важен experience. В такива моменти, когато другите избухват в празник, а ти избухваш в мисли - в такива моменти можеш да разбереш себе си повече от всякога.

    ОтговорИзтриване
  6. BiA,
    не съм сигурна дали някога ще мога напълно да се разбера,но действително има такива моменти, в които нещата ти се избистрят и забелязваш важни детайли,които си пропуснал в ежедневието.

    ОтговорИзтриване